Volver a la página anterior   |   Noticias - Lengua Catalana

ATENCIÓ: Cursos B i C de català i de Llenguatge Jurídic per a Advocats/des, 2019. Places limitades


15/11/2018


Us adjuntem la informació relativa a la nova edició dels cursos de català per al 2019 i la butlleta d’inscripció que tots/es aquells/es que hi estigueu interessats, heu d’emplenar i enviar al Servei Lingüístic del CICAC (serveilinguistic@cicac.cat) des d'avui mateix i fins el dijous 22 de novembre de 2018 (o fins que s'esgotin les places disponibles).

Us recordem que els inscrits a tots els cursos (B, C i llenguatge jurídic) seguiran fent l’aprenentatge a través de la plataforma parla.cat. És una plataforma des d’on els alumnes es baixen els exercicis i disposen de moltes eines formatives en català i a la que s’hauran de donar d’alta durant el mes de desembre.

No oblideu tampoc que tothom que s'inscrigui ha de garantir el seu compromís de seguiment, atès que les places són molt limitades (200 per a tot el col·lectiu) i els cursos, encara que siguin gratuïts per als advocats, tenen un cost que assumeix l’Administració. En aquest sentit, els inscrits al curs d'anys anteriors que no n'hagin fet el seguiment no es podran inscriure enguany.

 Si hi esteu interessats, afanyeu-vos ! Recordeu que hi ha poques places!

Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.