Volver a la página anterior   |   Noticias - Lengua Catalana

Campanya ´T´agrada llegir en català´

Campanya ´T´agrada llegir en català´
20/09/2018


El Consell de l’Advocacia Catalana promou l’ús del català entre l’advocacia per aconseguir la normalitat en el seu ús en l’exercici professional. Per aquest motiu, enguany el Consell s’ha adherit al programa “T’agradarà llegir en català” que des de l’any 2015 impulsen conjuntament l’Associació d’editors de revistes i digitals, APPEC, i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. El programa consisteix en oferir a un col·lectiu (enguany al de l’advocacia) una mostra de diferents revistes, per promoure el coneixement i el consum de revistes en llengua catalana i normalitzar-ne la presència en les sales d’espera dels despatxos.

En el marc d’aquest programa, i per fer conèixer la diversitat i qualitat de les revistes en català, l’APPEC ha seleccionat un recull de mostres de diferents revistes que ja han estat publicades, equivalents a 4.050 exemplars en total, que us oferim de forma gratuïta. Si hi estàs interessat, cal que omplis aquesta butlleta i l’enviïs al Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana, seguint les instruccions que hi consten. La tramesa està limitada als primers 135 interessats que enviïn la sol·licitud.

Per qualsevol consulta, podeu posar-vos en contacte amb el servei lingüístic del Consell de l’Advocacia Catalana (serveilinguistic@cicac.cat).

Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi d'Advocats de Sabadell - CIF: Q0863007A
Aviso legal - Política de cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail: