ICASBD


Volver a la página anterior   |   Noticias - Lengua Catalana

III Concurs de Microrelats en català


26/01/2022


Us informem que la Comissió de Llengua Catalana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza per al 2022 la 3a edició del Concurs de Microrelats de l'ICASBD, que tan bona acollida ha tingut en les dues convocatòries precedents de 2018 i 2021.

El concurs té com a finalitat prioritària fomentar l'ús del català i, sota aquest prisma, l’objectiu passa per comptar amb la major participació possible de companys/es lletrats/des i també de ciutadans/es.

A més a més, el lliurament dels premis als millors microrelats es vol fer coincidir amb una festivitat tan important com la de Sant Jordi.

El concurs es regeix per les següents

BASES

1a. El concurs és obert a qualsevol ciutadà/na que vulgui presentar un relat breu sobre advocats/des o l’Advocacia, que ha de ser original i inèdit, i amb una extensió màxima de 150 paraules (sense comptar el títol).

2a. En aquesta convocatòria el text del microrelat ha de contenir obligatòriament les 5 paraules següents: DILACIONS, ANDRONA, FISCAL, MISSATGE, HORITZONTAL.

3a. Els textos només es poden presentar de manera telemàtica, tot enviant un correu electrònic a l’adreça: llengua@icasbd.org. En l’esmentat correu, el/la participant ha d’incloure-hi, a banda del microrelat, les seves dades (nom, adreça, telèfon de contacte i correu electrònic).

4a. Només s'admetrà un únic text per participant/autor. La data límit per presentar les obres serà el 31 de gener de 2022.

5a. El concurs està dotat amb un premi de 300 euros i diploma de participació per a l’autor/a del millor microrelat, i un premi de 150 euros i diploma per a l’autor/a del microrelat finalista. Els noms dels/de les guanyadors/es es comunicaran en el seu moment a través dels canals de comunicació corporatius, especialment la pàgina web: www.icasbd.org.

6a. El Jurat del concurs, integrat pels membres de la Comissió de Llengua Catalana de l’ICASBD, un cop vençut el termini de presentació d’obres es reunirà per valorar tots els microrelats concursants, per tal d’emetre el veredicte. El nom dels guanyadors es farà públic durant la mateixa setmana de la festivitat de Sant Jordi (21 d’abril).

7a. A banda de penjar els textos que s’hi presentin a concurs al web col·legial, l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell es reserva el dret de publicar-los i/o editar-los tant a les xarxes com a la revista digital del Col·legi. Igualment, tots els relats participants serran publicats en un llibre recopilatori editat a l’efecte durant el primer trimestre del 2022.

8a. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació plena de les presents bases.

Cordialment,

COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA

VolverTeléfono:
93 726 53 55

Copyright © 2022 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación.
Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.