Volver a la página anterior   |   Noticias - Lengua Catalana

Taller pràctic sobre eines i recursos lingüístics a la xarxa: ICASBD, 25 de maig


21/04/2016


icasbd llengua catUs informem que el proper 25 de maig de 2016, de 18 a 20 hores, organitzarem a l'ICASBD un Taller Pràctic sobre cerca i utilització d'Eines i Recursos Lingüístics de Català a la Xarxa. Es tracta d'una activitat organitzada amb la col·laboració del CICAC, dins del Pla de Treball signat entre el Consell i la Generalitat de Catalunya per impulsar l'ús del català en l'àmbit jurídic.
 
Aquesta interessant sessió, que s'ofereix de manera gratuïta, s'adreça a tots els col·legiats i col·legiades de l'ICASBD i té com a objectiu descobrir i promoure l'ús de les eines GRATUÏTES de què disposa l'advocat a la xarxa per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional (diccionaris i glossaris jurídics que hi ha actualment al mercat, darreres novetats en formularis jurídics en català, el traductor automàtic, les bases de dades legislatives en català, etc.).
 
És molt recomanable que els assistents pugueu acudir amb el vostre ordinador portàtil o tauleta tàctil (i la targeta ACA), ja que el Taller pretén ser una sessió molt pràctica en la que s'utilitzaran els recursos lingüístics exposats.
 
Si hi esteu interessats a assistir a aquest Taller Pràctic, cal que ens ho comuniqueu (Sr. Miquel Fernández, Tel. 93 726 53 55 / C. e.: miquelfernandez@icasbd.org), abans del 20 de maig de 2016.
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE LLENGUA CATALANA
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2019 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail: