Volver a la página anterior   |   Noticias - Relaciones con la Administración de Justicia

Preguntes freqüents i respostes sobre la presentació telemàtica de demandes i escrits


07/02/2017


e justicia cat.png 191393041Us adjuntem el document que ha elaborat el Departament de Justícia amb l'objectiu de facilitar-nos la familiarització amb els mòduls de comunicacions telemàtiques i la resolució dels dubtes que puguin sorgir en el seu funcionament.
 
En aquest document, que vindria a ser una mena de manual o protocol d'ús, es concentren les preguntes més freqüents i les seves respostes sobre l'aplicatiu e.justícia.cat, i el podeu trobar a l'enllaç següent del web de l'Administració de Justícia.
 
Es tracta de preguntes de caràcter tècnic, organitzatiu o procedimental, i estan organitzades en els blocs següents: presentació telemàtica de demandes (TTA), presentació telemàtica d'escrits a jutjats que ja tramiten amb Ejcat (RED totalment telemàtic), presentació telemàtica d'escrits a jutjats que tramiten amb Temis2 (RED "híbrid") i qüestions tècniques de caràcter general.
 
Segons el Departament, el document s'ha dissenyat en base a tots els dubtes i incidències que els diferents col·lectius professionals han fet arribar, i es tracta d'una 1a versió que evolucionarà i serà actualitzada a mida que vagin rebent noves qüestions susceptibles de ser incorporades.
 
Cordialment,
 
Sabadell, 6 de febrer de 2017
COMISSIÓ DE RELACIONS AMB L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA
Volver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.