Volver a la página anterior   |   Noticias - Extranjería

Curs 2017 d'especialització lletrada en Estrangeria


12/09/2017


icasbd formacioUs adjuntem el programa i butlleta d'inscripció del CURS D'ESPECIALITZACIÓ LLETRADA EN ESTRANGERIA d'enguany, organitzat pel CICAC, que començarà el proper 20 de setembre de 2017 i que consta de 32 hores de contingut teòric, les proves pràctiques (encara per determinar) i 2 hores de la prova final avaluadora obligatòria.
 
Us recordem que aquest Curs habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial d'estrangeria a aquells/es alumnes que el segueixin en qualsevol dels 3 formats (presencial/videoconferència/videostreaming) que hagin assistit presencialment a les sessions pràctiques al Col·legi d'Advocats corresponent i que superin la PROVA FINAL PRESENCIAL OBLIGATÒRIA, que es durà a terme el 15 de desembre de 2017.
 
Als alumnes que segueixin el curs exclusivament per la modalitat d'Internet (videostreaming) però que no realitzin ni pràctiques ni prova, se'ls lliurarà un certificat d'inscripció que no habilita per a la intervenció lletrada en el torn especial d'estrangeria.
 
Les sessions, que s'impartiran de manera presencial als col·legis de Sabadell, Sant Feliu de Llobregat i Tarragona, es podran seguir també pel sistema de videoconferència a la Sala d'Actes de l'ICASBD, així com videostreaming.
 
Podeu emplenar la butlleta d'inscripció i formalitzar la vostra inscripció des d'avui mateix, a través de la Secretaria de l'ICASBD (Formació, Sra. Verónica López. Tel. 93 726 53 55 / Fax 93 725 87 84, o per c. e., a l'adreça: veronicalopez@icasbd.org).
 
Cordialment,
 
COMISSIÓ DE FORMACIÓ
GuardarVolver


Teléfono:
93 726 53 55

Fax:
93 725 87 84

Copyright © 2020 Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Sabadell - CIF: Q0863007A
Inventario de actividades de tratamiento de datos personales
Aviso legal - Política de privacidad y cookies - Mapa web - Producido por Anunzia

NEWSLETTER:
Si quiere estar informado de todas las novedades, envíenos su e-mail:

Utilizamos cookies propias y de terceros para finalidades analíticas y técnicas; tratando datos necesarios para la elaboración de perfiles basados en tus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que consientes su uso.